Dimmer 2

Сложен димер-превключвател, регулиращ силата на светлината, който въпреки малкия си размер съчетава много практически функции

Контрол на яркостта

Включване / изключване

Енергомер

Плавно включване

Малък и лесен за инсталиране

Благодарение на размерите си, регулаторът на осветление може да бъде поставен в повечето стандартни електрически кутии и ключове.

Всяка къща може да бъде оборудвана с интелигентно осветление. Единственото нещо, което трябва да се направи, е инсталирането на Dimmer 2 в електрическа кутия или превключвател. Устройството не е инвазивно към съществуващата електрическа инфраструктура, така че можете да го инсталирате сами или с помощта на FUTUREHOME.

Гласов контрол

По време на ежедневните дейности или докато се отпускате, можете да използвате гласова команда, за да настроите осветлението към текущите нужди на членовете на домакинството с Dimmer 2 превключвателя. Дори и без смартфон наоколо, просто кажете от какво се нуждаете и продължете да вършите задачата си.

Създайте перфектното настроение

В зависимост от годишното време, деня и какво правите, се нуждаете от правилната яркост на светлината. Когато четете любимата си книга вечер, изберете по-слаба светлина.

Dimmer 2 дава възможност за измерване на използваната енергия във вашия дом. Използването на енергия, показано на графични диаграми, ви позволява да визуализирате най-ефективния начин да осветите дома си, като същевременно намалявате сметките за енергия.

Случва ни се на всички – шофирате към работа или пътувате по празниците и не можете да си спомните дали сте изключили всички светлини в къщата. Сега не е нужно да се тревожите повече. Изключете дистанционно всички светлини с помощта на приложението или дори с вашия умен часовник.

  • Нямате продукти в количката.