RGBW Контролер

Малко, незабележимо кубче, което ви позволява да регулирате цветовете в къщата си така, както ви харесва. Всеки път, когато искате да създадете атмосфера подходяща за работа, за фокусиране или за отпускане, просто стартирайте приложението в телефона си или използвайте гласова команда и светлината в стаята веднага ще се приспособи към вашето желание. Има ли нещо по-хубаво от кухня, изпълнена със слънце в мрачен, есенен ден?

Универсален контролер

Включва: Контрол на светлинните тонове, Контрол на интензитета на светлината, Енергомер, 4 източника за управление на светлината

Fibaro RGBW Контролер

FIBARO RGBW контролер е съвместим със Z-Wave устройство, което може да управлява LED, RGBW, RGB и халогенни светлини и вентилатори чрез 12 или 24 VDC. RGBW контролерът дава възможност за превключване на цвета на светлините директно от мобилното устройство, за да съответства на настроението ви.

Нещо повече, той поддържа до четири пасивни аналогови сензора 0-10V, които могат да бъдат вашите сензори за температура, сензори за влажност, датчици за вятър, сензори за качество на въздуха или светлинни сензори. Всички IN и OUT терминали могат да бъдат настроени от потребителя за LED управление или 0V-10V отчитане на сигнала.

  • Нямате продукти в количката.