Съвкупност от функции

Модулите FIBARO Single / Double Switch са ключови елементи за управление на вашия дом. Те ще се окажат полезни на различни места и ще обслужват най-различни функции. Те ще ви позволят да включите / изключите светлините, електрическите уреди или да изключите захранването от контактите. Благодарение на функционалността за измерване на мощност, те също така ще ви предоставят точна информация относно консумацията на електрическа енергия.

Включване / изключване

Енергомер

Връзка с различни ключове

Управление на контакти

За превключватели и контакти

Поставен в контакта, единичният превключвател FIBARO може да включи и следи избрано от вас електрическо устройство. Той може да управлява и повечето домакински уреди. Управлявайте една или две осветителни вериги, като инсталирате FIBARO единичен или двоен превключвател. Единичните превключватели управляват натоварващ ток от 8А, а двойните – от 6,5А на канал или 10А общо.

Контролирайте всичко с приложението

Можете да настроите начина, по който модулите Single / Double Switch работят с други устройства FIBARO и да създадете автоматизирани действия (сцени). Използвайте ги за контрол на отоплението или осветлението, както и при спешни ситуации. Модулите могат например да изключат захранването след откриване на наводнение или пожар.

Модулите с единичен / двоен превключвател са едни от най-важните елементи на системата FIBARO. Можете да ги активирате ръчно от приложението, като изберете устройството и по всяко време да ги включите / изключите където и да сте.

Една от опциите за интелигентен дом са настройките на таймера. Благодарение на тях светлината може да бъде включена / изключена в предварително зададено време. Работи и с други устройства. Можете да накарате репелентната програма да работи само когато комарите са активни.

Безжична Z-Wave комуникация

Сложни сцени

Умни известия

Управление през телефона

Широк обхват

  • Нямате продукти в количката.