Иновативен алгоритъм за анализ на стаите и контрол на цветовете

Простотата в комбинация с технологията е ключът към революцията. Въз основа на кубичния капацитет на вашата стая, нашата термостатична радиаторна глава, изчислява колко време е необходимо, за да достигнете желаната температура. Освен това текущата температура се обозначава с подходящия цвят на звънене. Вече не е нужно да четете температурата на лоши дисплеи. Опитайте, задайте температурата си и открийте цвета на езика.

Fibaro Heat Controller

Съвършенство във всеки детайл

Вижте колко невероятно просто и ефективно може да бъде управлението на отоплението . Можете да инсталирате FIBARO Heat Controller на произволен брой радиатори и те ще си сътрудничат помежду си, за да осигурят оптималната температура. Никой друг контролер не предлага такова ниво на комфорт при отопление и такъв набор от възможности. Където и да сте, когато и да сте: използвайте ръката си, използвайте гласа си или използвайте мобилното си приложение, за да имате прецизен контрол на отоплението във всяка стая в дома ви.

Иновативен подход при доставката на енергия

Топлинният контролер FIBARO притежава удобни и рентабилни батерии, които могат да се зареждат с помощта на стандартни телефонни или зарядни устройства. Веднъж заредени, те ще работят през целия отоплителен сезон и ако батерията е изтощена, устройството ще ви напомни за необходимостта от самото зареждане. Няма да ви се налага да търсите или купувате нови батерии никога повече.

Нашата термостатична радиаторна глава ще контролира работата на вашата отоплителна система. Въз основа на характерните симптоми, FIBARO Heat Controller ще може да диагностицира дали нагревателят работи правилно. Веднага ще бъдете уведомени в случай на повреда в системата и можете да решите как искате да се справите с нея.

  • Нямате продукти в количката.