Смарт контакт Fibaro

Интелигентен превключвател от последно поколение с възможност за контрол и измерване на мощността

Перфектна съвместимост

Умният контакт FIBARO е най-малкия и атрактивен безжичен смарт контакт от този тип, предлаган по света. Модерният му дизайн идеално се вписва във всеки интериор.

Съвършенство във всеки детайл

Умният контакт FIBARO е проектиран прецизно, с внимание към всеки малък детайл. Той ще Ви очарова със своята прецизност и най-високо ниво на хардуера, съчетано със модерен и изчистен дизайн. Спиращата дъха красота и безкомпромисната надеждност се обединяват в това устройство.

Много функции в едно устройство

Контактите се предлагат тип F и E.

смарт контакт - прекъсвач

Прекъсвач

смарт контакт - енергомер

Енергомер

смарт контакт - управление на мощността

Управление на мощността

смарт контакт - защита от претоварване

Защита от претоварване

Тип F

Тип Е

Пълен контрол над мощността

Създадохме специална серия от тапи FIBARO за стена, които работят с Apple HomeKit *. Той включва всички функции на стандартните устройства, които са предназначени за използване в системата FIBARO.
Научете повече.

* Функционалността на устройствата FIBARO, работещи с Apple HomeKit, може да бъде ограничена поради техническите условия зад платформата Apple HomeKit.

80 W

210 W

550 W

1250 W

2000 W

2300 W

Безброй възможности

Табелата за стена FIBARO е едно от най-универсалните интелигентни домашни устройства. Той може да служи като превключвател за почти всеки електрически хардуер, включен в контакт.

Използвайте го, където и да сте

Мобилното приложение ви позволява да управлявате
таблото за стена FIBARO от всяко място в света.
Можете да включите устройства и да наблюдавате
тяхната работа, дори когато сте на стотици мили от дома.

Измерване на мощността

Стенният щепсел FIBARO е снабден с функция за измерване на мощността. Той ви помага без усилия да идентифицирате най-жадните за енергия части от хардуер или да наблюдавате потреблението на енергия в определени стаи или през определени периоди.

Текущ

История

Статистика

Незабавни известия

Всяко открито използване на енергия може да подкани системата незабавно да изпрати известие до вашия смартфон.

not1-phone-min

При необичайна ситуация

В зависимост от настройките, системата може бързо да ви информира за всякакви нередности в работата на вашите устройства.

notifications-2-wp-mobile-min

Точно навреме

Чрез задаване на конкретно време на работа можете да се уверите, че хлябът ви ще бъде идеално изпечен или че миялната машина ще стартира достатъчно рано, за да ви осигури чисти прибори за вечеря.

Улеснете всеки свой ден

Независимо дали става въпрос за редовни дейности или необичайни ситуации – домът ви е под контрол винаги.  FIBARO е просто и удобно решение.

Сигурен корпус

Предпазителят FIBARO осигурява безопасност по всякакъв възможен начин. Направихме невъзможно случайния контакт с електричеството при използване на устройството. Специална капачка ще предпази дори и най-безстрашните малки изследователи от инцидент.

Светлина през нощта

Изтънченият блясък, който заобикаля таблото за стена FIBARO, ще улесни намирането на контакта и ще направи нощта малко по-уютна.

Сцена „Шоу“

Превърнете хола си в развлекателен център. Просто трябва да решите как да прекарате свободното си време и FIBARO ще се погрижи за  настроението ви и ще направи атмосферата идеална за вечерта.

Реални спестявания

Използвайте функцията за измерване на мощността заедно с опцията за автоматично намаляване на захранването на определени устройства, когато не ги използвате, за да генерирате реални икономии.

Потребление на енергия

Автоматизирайте дома си

Открийте дом, който неуморно преминава през океан от информация, за да ви осигури възможно най-високото ниво на комфорт и сигурност. Дом, който ще се погрижи да спите добре и ще ви поздрави на следващата сутрин.

Сцена за лека нощ
Активиран

  • Нямате продукти в количката.