GRENTON

Поеми контрола на твоя умен дом

Благодарение на модерните умни решения от Grenton, можеш да контролираш своя умен дом по много различни начини.

GRENTON домашен помощник

Управлявай през твоя телефон, таблет или умен часовник - възможностите са в твоите ръце.

Управлението на къщата чрез създаване на автоматизации не е било толкова лесно. Направи промени по функциите на умния си дом през смартфона си или таблета си по всяко време, от всяка точка на Земята. И още нещо – тъй като всеки има различни нужди, приложението на Grenton ти дава точно това, от което се нуждаеш.

Тъч панели Grenton

Изчистени и стилни

Изчистен и стилен дизайн от Grenton, който се вписва във всеки интериор.

Заменете избрани от вас ключове със сензорния панел на Grenton, за да управлявате дома си още по-лесно от преди. Техният елегантен дизайн и гладка повърхност прави панелите идеални за всеки вкус и стил на интериор.

Персонализирани

За една истинска симбиоза

Всеки е различен и има различен вкус. Grenton може да направи сензорни панели специално за вас. Изберете дали да бъдат завуршени със стъклен блясък, дървена или кожена шарка. Изберете дали искате да има икони. Вие решавате как да изглежда вашият сензорен панел.

Grenton панели по поръчка

Умни панели
Grenton

Grenton Smart Panel е естетично и ефектно решение, което изглежда страхотно във всеки дом. Панелът може да комбинира и замества функцията на няколко отделни контролера, които при други обстоятелства биха били монтирани в обекта (термостат, ключове за осветление, контролери за вентилация и климатизация).

Малките размери и пълната конфигурируемост го правят много ергономично решение.

  • OLED display
  • Gesture sensor
  • Proximity sensor
  • Light and temperature sensor
  • LED button notification & beeper

Grenton - техническата част

COMMON LOGIC UNIT

Едно изключително малко устройство, с изключително големи възможности. Въпреки че е трудно за вярване, това малко устройство притежава много ефективен 32-битов процесор, DDR3 памет, операционна система, LUA езиков интерпретатор, два Fast Ethernet порта, Z-Wave модул и контролер на локалната шина. Това са компонентите, които позволяват на Grenton да направи толкова много.

MIST къмпютинг

Вместо да ограничава вашата креативност, Grenton Ви предлага практически неограничена възможност за създаване на връзки между устройствата. Прилага се както за устройствата, които избирате сега, така и за тези, които ще добавите в бъдеще.

Няма значение какви устройства ще излязат на пазара след няколко години. Тази система е готова за тях.

Жична или безжична връзка - зависи от теб

Grenton безжично свързване

С Grenton имате възможност да комбинирате най-доброто от жичната и безжичната система за свързване на модули. Проектирайте за по-надеждна жична връзка и добавете безжични модулил там, където се наложи.

По-гъвкав от всякога

Безкрайни възможности за изграждане без усилие на сложни системи на автоматизация.

Конфигурирането на умния дом се основава на стотици зависимости между сензори и обекти. Grenton успява да покаже тези сложни зависимости по прост и интуитивен начин чрез революционния системен графичен дисплей за системата, като ви дава пълен поглед върху връзките между обектите.

Имате нужда само от един поглед, за да разрешите възникнал проблем или да направите необходима промяна. Никога досега не е имало толкова интуитивна или бърза навигация.

Програмирайте дома си без да разбирате от програмиране

Как се съчетават две противоположности – неограничен капацитет и лекота на създаване на алгоритми? Може да изглежда невъзможно, защото не познавате Grenton Script Builder – невероятен графичен интерфейс, който ще ви позволи да изградите дори най-сложните алгоритми, да ги тествате безопасно и да ги активирате в системата.

И за да направите нещата още по-добри, можете да направите това само с няколко кликвания. Вашето въображение е границата.

Grenton script builder
  • Нямате продукти в количката.