Heltun Logo

Бъдещето на интелигентния дом

Стилните устройства HELTUN са проектирани да контролират много различни видове осветителни и климатични модули, като същевременно осигуряват безкомпромисен стил и потребителско изживяване.

ЗАЩО HELTUN?

HELTUN проектират своите стилни устройства да контролират множество видове отоплителни и климатични модули още от 2016 г. Същевременно те осигуряват безкомпромисен стил и ненадминато потребителско изживяване.

Продуктите на HELTUN се разпространяват в 30 страни по света.

СТИЛЕН ДИЗАЙН

Стилният дизайн с висококачествено покритие и разнообразие от цветове гарантира, че продуктите на HELTUN винаги ще имат място на вашите стени. Продуктите на HELTUN също се радват на практична и гъвкава съвкупност от функции, което прави програмирането на множество роли като детска игра.

НАЙ-НЕОБХОДИМИТЕ ПРОДУКТИ

HELTUN успява да включи много специфична комбинация от продукти и да ги позиционира в основата на всяка модерна система за интелигентен дом. Привлекателният дизайн е първото нещо, което ще привлече вниманието ви, а в последствие, то ще бъде надминато от удобната и интуитивна функционалност.

ШИРОКА ИНТЕГРАЦИЯ С УСТРОЙСТВА

HELTUN непрекъснато работи за подобряване на интеграцията с други марки като вече е напълно съвместим с пазарни лидери като FIBARO, HUBITAT и ComfortClick. Качеството и дизайнът на продуктите на HELTUN сега са крайъгълен камък за всеки модерен интелигентен дом, поддържан от iHomeFuture.

Z-Wave 700 вентилаторен термостат

Heltun Вентилаторен термостат
HE-FT01 е проектиран да поддържа постоянни стайни температури чрез използване на вътрешен сензор за температура на въздуха. Той управлява климатични/отоплителни системи като: сплит/мулти-сплит системи, чилъри и вентилаторни конвектори, централни климатични системи, многозонови VRF/VRV климатични системи и др.

Z-Wave 700 – термостат за отопление

Heltun термостат за отопление
Усъвършенстван програмируем термостат HELTUN HE-HT01 за отоплителни системи. HE-HT01 е с елегантен дизайн и предоставя безжичен контрол през интернет на отоплителната система на вашия дом.
HE-HT01 е „Невероятно тънък“, но пълен с функции, които ви помагат да пестите енергия и ви осигуряват максимален комфорт и удобство.

Z-Wave реле превключвател quinto (5 канала) HE-RS01

Heltun превключвател
С усъвършенствана zero-cross технология, сухи контакти и 5A натоварване за всеки канал.
За управление на светлини, брави на врати, клапани и моторизирани устройства.

Z-Wave превключвател за високо натоварване HE-HLS01

Heltun превключвател високо напрежение
С функции на термостат и усъвършенствана zero-cross технология.
За електрически отоплителни системи и управление на контакти, 16А натоварване

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Следващото ниво в развитието е новата концепция в интерфейсите за домашен контрол: стенен сензорен превключвател HELTUN. Той позволява на пет различни релета да управляват безжично до 90 устройства, като моторизирани завеси, щори, прозорци и врати с електронни брави, клапани, светлини и др.

  • Нямате продукти в количката.