Нека светлината бъде с теб – автоматизирано и по-умно осветление

Man and lights

Движите се из жилището си и осветлението ви следва навсякъде без да правите нищо.

Задействай с движение системата за умно осветление

Със сигурност на много от нас се е случвало да се сетим за нещо, което трябва да свършим преди лягане. Или да ни се наложи да вземем от съседните стаи или пък просто да си направим чай преди заспиване. Докато обикаляте вечер и организирате жилището си, вие влизате в много стаи и се налага да се светва преди влизане и да се загася преди излизане от даденото помещение. Всичко това може да се промени с автоматизирано осветление.

Представете си колко приятно ще е с автоматизираното осветление да не ви се налага да пускате и спирате осветлението, а то само да се включва когато влезете в стаята. И всичко това да е персонализирано до най-малкият детайл по удобен за Вас начин.

Пример: Искате след 20:00 да включва светлините в жилището ви на 30% , да работи само докато има присъствие с помещението и да се изключи 2 минути след последното засечено движение. Или искате това автоматизирано управление да е само след залез Слънце – никакъв проблем! Насладете се на вашия умен дом!

Motion and switch

Futurehome Ви предлага възможността сами да моделирате начина по който домът Ви да бъде умен. Споделете какъв е вашия проект за умен дом, а ние ще Ви предложим най-правилния начин за реализацията му.

  • Нямате продукти в количката.