Bticino living now

В стремежа си да удовлетворим и най-взискателните клиенти, Ви представяме новата дизайнерска серия ключове и контакти от Bticino

Почувствайте силата на красотата съчетана с интелигентните технологии

bticino
bticino

Най-съвременният дизайн

Минималистичният дизайн, с внимание към всеки детайл, се отличава с уникална и отличителна форма, с перфектна повърхност и подравняване между различните елементи на превключвателя.

Декоративни странични покрития
Технополимери

Технополимерните плочи са направени от припокриващи се слоеве от материал, които придават на финала красив ефект на дълбочина.

Замак

BTicino винаги е използвала сплав Zamak за металните си плочи, тъй като е едновременно издръжлива и подходяща за сложни естетически изпълнения.

Дърво

За тези, които търсят по -естествен ефект, Living Now предлага две покрития в дъб и орех.

Проектиран да се слее с всеки стил на интериорен дизайн
Full touch

Една единствена форма с увеличено пространство за функциите. Светлината може да се включва или изключва чрез натискане на всяка точка от повърхността на клавишите. След натискане клавишите се връщат в първоначалното си положение, перфектно подравнени.

Иновация, която не променя вашите навици.

Устройствата Living Now позволяват пълна свобода на проектиране, независимо дали предпочитате традиционните или свързани системи. Всъщност единствената разлика се крие в избрания контакт или превключвател. И можете да се придържате към навиците си, независимо какво решение предпочитате, тъй като и двете са инсталирани като традиционна система.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Нямате продукти в количката.