Умен Дом под наем – спокойствие за собствениците и комфорт за настанените

Отдаването на автоматизирано жилище под наемще увеличи приходите ви, но сам по себе си е дългосрочна нискорискова инвестиция.

Тук ще се спрем на някои от акцентите, свързани със смарт технологиите и краткосрочните наеми.

Основни плюсове в това да имате умен дом, който отдавате под наем са:

1. По-високо качество за клиентите, които отсядат.

Те ще се наслаждават на смарт удобствата и вероятността да се върнат при вас е много по-голяма. Имайки възможност гласово или чрез мобилните си утройства да контролират осветление, завеси/щори, климатизация, несъмнено ще ви направи предпочитани.

2. Бъдете винаги на челните позиции

Имайки смарт жилище, което отдавате под наем, ви поставя на челни позиции и много по-бързо излизате напред в листите, което от своя страна ще ви донесе повече клиенти и съответно по-голяма печалба.

3. Сигурност

Знаете кога гостите се настаняват и кога освобождават жилището. Следите си разходите на електроенергия и вода.

4. Възможност за дистанционен контрол на достъпа

Това ви позволява да настанявате клиентите само с един клик от вашият телефон или съответно да ограничите достъпа до жилището. Това е безспорно удобство, което не ви ангажира времето, а тези които се занимават с наеми, колко често чакат техните гости, които или са объркали пътя или просто са решили да си променят програмата в последният момент.

5. Спестявате време и транспортни разходи

Чрез инсталирането на смарт контакт, спестявате време и транспортни разходи, с автоматизираното управление. Вече не е необходимо физически да присъствате за настаняване, след като всичко се управлява от мобилното ви устройство.

6. Оптимизирате сметките за ток

Оптимизирате сметките за ток, като използвате настройка на системата, която изключва климатика, ако вратата на терасата е отворена за повече от 5 минути.

7. Автоматизиране на отоплението на вода

Автоматизиран, предварително зададен режим на работа на бойлера, също допринася за по-ниски месечни сметки. Той може да бъде програмиран да работи основно вечер, когато тарифите за електроенергия са почти наполовина.

8. Безопасност

Сигурно много от нас са се сблъсквали с проблеми свързани с наводняване или риск от пожар.
С инсталирана смарт система, сензорите за дим и вода ще спрат автоматично захранването на всички електроуреди или съответно притокът на вода. Това е нещо, което носи сигурност не само на гостите, но и на вас като собственик на жилището.

9. Атрактивност на имота

Не на последно място ще оставим факта, че една смарт система, прави цялото ви жилище умно и скъпо. Това от своя е причина то да изпъква при появата на вторичен пазар и винаги когато решите да продадете подобно жилище, то ще е не само много по-атрактивно от конкурентните, но и ще е с много по-добра цена.

Инвестирайте в имотите си, за да ги направите по-комфотни, по-сигурни и по-привлекателни. Futurehome ще премине с Вас през целия процес на проектиране, съобразявайки се с желанията на клиентите и внимание към детайла.

  • Нямате продукти в количката.