Малък и  красив

При създаването на нашите устройства не оставяме нищо на случайността, поради което внимателно направеният сензор за дим не само защитава вас и вашите близки, но и олицетворява елегантен и стилен детайл за всяка стая. Доста впечатляващо за такъв малък детектор за дим, нали?

Сензор за дим, който може да направи много повече

Въпреки незабележимите си размери, сензорът за дим е детектор за дим и пожарна аларма в едно. Прецизно проектираното устройство предлага повече, отколкото можете да си представите.

Датчик за дим
Сензор за температура
Звукова аларма
Светлинен индикатор

Защитава вашето семейство всеки ден

Това, което обикновено ни държи будни през нощта, е страхът за безопасността на нашите близки и защитата на нашите ценности. Детекторът за дим FIBARO във вашия дом е пазач, който бди над вас денонощно, всеки ден.

Мобилни известия

Когато сензорът за дим открие опасност, той незабавно включва алармата и незабавно ви уведомява на вашето мобилно устройство. Където и да сте, имате всичко под контрол.

Гласов контрол

Комбинирайте сензора за дим със системата FIBARO, която ви дава възможност да контролирате устройствата и да управлявате сцените във вашия умен дом във всеки един момент. Не е необходимо да използвате вашия смартфон. Просто кажете на глас какво ви трябва.

Z-Wave технология

Датчикът за дим е проектиран по Z-Wave технология, която гарантира най-ефективно функциониране на устройството.

Безжична комуникация

2 години живот на батерията

Задействайте разширените сцени

Интелигентни известия

Съвместимост с Android и iOS

Широк обхват на работа

  • Нямате продукти в количката.